Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nap videója: A BKV az MSZP sikersztorija

69 Tovább

Kiabált az utassal a londoni metró dolgozója, kirúgták

Jonathan McDonald üzletember videóra vette a londoni metrón, ahogy a TfL (Transport for London) egyik dolgozója egy utassal kiabál, és azzal fenyegeti, hogy belöki a vonat alá. Boris Johnson polgármestert megdöbbentette az eset, azonnali vizsgálatot kért a társaságtól.

80 Tovább

Az újságtartóhoz csapták az utast a biztonsági őrök (Videó)

A lenti videót egy olvasónk készítette október 10-én szombaton 18 óra körül a Nyugati téri metróállomáson. Sajnos nem tudjuk, hogy a két biztonsági őr miért támadt rá a nőre, miért csapkodják Őt az újságtartóhoz, és miért akarják megakadályozni a videózást, ezért a segítségeteket szeretnénk kérni. Aki ott volt a helyszínen, ismeri az előzményeket az legyen szíves írja meg nekünk e-mailben vagy a hozzászólások között.


Nem indul a videó? Kattints ide!

58 Tovább

Tovább dolgoznak a bérlethamisítók

Hamisbérletes posztok tucatja jelent már meg idén a blogon, és a BKV még mindig nem lépett semmit, pedig az alvállalkozók által eladott újra felhasznált szelvények miatt már több nagyobb botrány is volt. Elég csak azt megemlíteni, amikor egyik olvasónkat a rendőrök vitték el egy BKV megállóból és több órán át tartották fogva.

A bérlethamisítás nem állt le. Ugyan úgy gyűjtik a használt szelvényeket a Blaha Lujza téren, és a Ferenciek terén is. A bérleteket gyűjtő kopasz férfi azt mondja az utasoknak, hogy rekordot akar megdönteni, ezért kell neki a lejárt bérlet. Sokan vannak, akik bedőlnek neki, de mi tudjuk, hogy a lejárt bérletekről az érvényességi időt lekaparják (vagy lemossák), átírják, majd továbbértékesítik. Ha nem akarjátok börtönben tölteni a napotokat, akkor jól megnézitek milyen bérletet vesztek, és soha senkinek nem adjátok oda a lejárt bérleteteket. Olvasónk a gyűjtésről videót és fényképet is készített.


Nagyításhoz kattints a képre!

Kedves BKV-figyelő!

Már többször találkoztam a Blaha Lujza téren az Újpalota felé tartó 173E megállójában azzal a férfivel, aki végigkérdezi az embereket, hogy kinek van 2009-es használt bérlete, amit odaadna neki. Egyik alkalommal sikerült is lefényképeznem, később pedig levideóznom. A videónak a lényegi része az eleje, a végén elfordítottam a telefont, mert egyébként túl feltűnő lett volna. A képet és a videót csatolom is.

70 Tovább

Hülyegyerek és a villamosajtó

Elindult a Loctite-PowerTape Filmfesztivál. Bár az Isten se tudja mi az, többen linkeltetek már egy videót, amivel egy hülyegyerek nagyon népszerű lett. Úgy reklámoz egy pillanatragasztót, hogy egy Tátra villamos ajtaját beragasztja vele, ami a következő megállókban nem nyílt ki, még a rángatástól sem. (Persze azért, mert a villamos ajtajai egyébként a másik oldalon nyílnak). Íme a nagysikerű 3. helyezett:


 

Legjobbak talán az eredeti oldalon lévő kommentek:

„Jobban tetszett volna ha a szádba és az orrlyukadba nyomtad volna a ragasztót. bár az sem eredeti már, de legalább vicces lett volna :]”; „Szerintem, egyszerre bosszantó is és vicces is,mert tegyük fel,ha az ott leszállni kívánkozónak hasmenése lenne,hiába látná pár méterről a wc-t,mégsem tudna odaérni,időben!Ellenben ez az alkotás művészi értékén,semmit sem ront,az én szerény véleményem szerint.”; „Nincs elég gyökér, még adjátok a tippeket. Hajrá magyarok!”
 

29 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek