Valaki nagyon sok pénzt zsebre rakott a HÉV megállókban lévő kijelzők felszereléséért. A fejlesztés maga jó, hisz a menetrend olvasása nélkül tudnánk, mikor jön a következő vonat, de az indulási idő helyett azt a nagyon hasznos információt írja ki, hogy „Figyelje a menetrendet!”. A hiba a Szentendrei és a Csepeli HÉV vonalán is megtalálható.

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Nem tudom, Önök illetékesek-e a kérdés megválaszolásában, vagy sem. Ha nem így lenne, kérem, hogy továbbítsák levelemet az illetékesnek.

Csepelen, a Tanácsház téren lévő HÉV megállóban évekkel ezelőtt felállításra került két ledes kijelző/információs tábla, ami az utasokat hivatott tájékoztatni. Én korábban ritkán, mostanában viszont minden nap ott szállok fel a HÉV-re, és feltűnt, semmi más nem látható a kijelzőn, mint: "Kérjük, figyelje a menetrendet!" Ez az elmúlt 3 évben folyamatosan így volt.

Kérdésem: Mikor jön el a pillanat, hogy ezt a szöveget lecserélik, és tényleges információt szolgáltatnak a menetrenddel kapcsolatban?

Arról nem is beszélve, hogy a megálló karbantartása hiányos, illetve a helyi "erőknek" köszönhetően szinte folyamatosan meg van rongálva a hirdetményeket, menetrendet tartalmazó tábla, így a menetrend vagy egyáltalán nem, vagy hiányosan olvasható.

Arra is kíváncsi lennék, hogy ennek a jelenleg használaton kívüli eszköznek a beszerzése vajon mennyi pénzébe került az adófizetőknek.

Sajnos nem tartom valószínűnek, hogy erre a kérdésemre választ kapok, viszont többek között az ÉN adóba befizetett forintjaimból is költöttek erre az eszközre, ami az én kényelmemet is hivatott szolgálni és szívesen venném, ha végre hasznát is venném.

Előre is köszönöm szíves válaszukat!

Üdvözlettel: V. Orsolya