Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új hűtési rendszert tesztel a BKV

Pénteken utaztam a 41A villamossal, amely nehézkesen tudott elindulni a Móricz Zs. körtérről, ugyanis az egyik ajtó nem akart bezáródni. Néhány perc elteltével, mikor a villamosvezető rájött, hogy az ajtók többszöri ki-be csukogatása után se fog megmozdulni a hibás ajtó, beszólt a hangosbemondón, hogy „valaki legyen szíves belökni a nyitott ajtót” :) Úgy tűnik a probléma nem egyedi.
Üdv Figyelők!

Néhány nappal ezelőtt az Új Köztemető felé tartottam a 28as villamos fedélzetén a Sibrik út és a Sírkert út között (07.09.24én kb. 16:20kor), amikor egy érdekes jelenségnek lehettem szemtanúja. A 6os számú ajtó megmakacsolta magát és nem csukódott be, viszont a villamosvezető ezt nem vette észre, így egy megállón át kiválóan járt a levegő a kocsiban. A következő megállónál már a többi ajtóval együtt ez is záródott, és nem volt vele gond.

A történethez hozzá tartozik, hogy szóltam a járművezetőnek (nehogy potyogjanak az "emberek" egy forgalmasabb szakaszon), akit ez látszólag ez nem hatott meg annyira, tovahaladt a temetői forduló felé, de nem is ez a lényeg.

Augusztusban a Tatrák Budára vezénylése után Ipari csuklósok kerültek erre a vonalra, amik úgy látszik nem mindig működnek kifogástalanul. De legalább miután a mostani "tél" idején fagyoskodunk majd a mostantól fűtetlen kocsikban, legalább nyáron hűvösebb lesz a Combinonál.

Las-locska
24 Tovább

Függöny a buszon

Kedves BKV Figyelő!
 
Ma reggel jöttem haza 7 óra tájt a 184-es busszal.  Mint a mellékelt fénykép is mutatja jól szórakoztam útközben. A busz vezető fülkéjéből eltűnt a függöny, amit nagyon leleményesen egy egészen friss ( szept 18.) bulvárlappal helyettesítettek. Többek között megtudhattam, reggeli félkábulatomban, hogy a Született feleségek szárjai milyen jól néztek ki az egyik díj-átadón, kivéve Bree-t akinek mellényúlt a divattanácsadója. Vagy olvashattam arról, hogy milyen jól néz ki Christina Aguilera gömbölyödő pocakkal. Felfedeztem, hogy minden utast szeretnének kiszolgálni eme új szolgáltatással, így a nőknek való bulvár mellett sport is volt kitéve sőt iskolás gyerekek Garfield-ot is olvashatnak!
 
Ezen fórumon szeretném kérni a BKV ZRT-t, hogy a 182-es vonalon ha lehet akor Világgazdaságot szeretnék olvasni reggelente, vagy HVG-t.
 
És még valami! Nem tudom van-e a BKV-nak ISO tanusítványa, de ha igen azt biztos, hogy tombolán nyerték... A 1548-as számú ominózus buszra pedig szerezzenek be egy függönyt:)
 
Zsolti
28 Tovább

Maradjon Stadionok

Majdnem két hete annak, hogy elindítottam a szavazást, a Stadionok metróállomás átnevezéséről. A szavazók majdnem 60%-a szavazott arra, hogy maradjon meg az állomás jelenlegi neve, ne nevezzék át. A szavazáson több névre is lehetett szavazni, annak, aki megváltoztatná az állomás nevét. A Puskás Ferenc Stadion 25%-ot a Puskás Stadion 13%-ot kapott. Legkevesebben a Puskás Ferenc Stadion állmásra szavaztak. Megértem.


A metróállomás átnevezése nem kis pénzébe kerülne a városnak. Rengetek menetrendet, táblát, utastájékoztatót kellene módosítani, így átgondolva ezt a dolgot, tényleg nem annyira jó ötlet az állomás átnevezése, ezt a pénzt inkább fordíthatnák a járművek takarítására vagy egyéb -fontosabb- dolgokra.
13 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek