Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elfújta a szél

A felújított metróállomásokkal kapcsolatban több levelet írtunk már a BKV-nak. A tegnap esti viharban a most felújított Örs vezér téri állomásépület tetejét bontotta meg szél. Ennyi hiba után, vannak-e felelősei a hibáknak? Szinte új állomásokon, hogy keletkezhet ennyi hiba?

Tisztelt BKV Figyelő!

Ma, 2008.01.27-én este fél kilenkor a következőt láttam az Örs vezér téri metróállomáson. A nemrég felrakott tető egy része leszakadt. A kép minőségéért elnézést.

Farkas Zoltán (wulfy)
29 Tovább

Vágányfelújítás

Kattints a nagyításhoz
37 Tovább

Elmarad az augusztus 20.-i átadás?

A kíváncsiság vezérelt, mikor elmentem megnézni az Örs vezér téri és a Pillangó utcai metróállomást, kíváncsi voltam, hol is tartanak a munkálatok. Mit találtam? Két félig elkészült állomás épületet és ücsörgő, nézelődő munkásokat. Hogy lesz ez kész egy hét múlva? Kérdem én…
34 Tovább

Hiába a felújítás

Sokat nem írnék ide, mindenki látja szerintem, amit látni kell. Így néznek ki a 2002-ben felújított metró kocsik.

34 Tovább

Omladozik a kettes metró állomása - 2. rész

Új képek a kettes metró állomásairól. A BKV annak idején azt mondta: " Aki egyetlen hibát is talál a felújított metróállomáson, egy éves bérletet kap." 11 évre meglehetne a bérletem, szuper! Nekem bőven elég egy is, kíváncsi vagyok, a BKV mennyire tartja be az ígéretét! Várom a BKV levelét, hogy mikor, és hol vehetem át a bérletet! Köszönöm!

A matrica nem örök életű
15 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek