Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elfogták a BKV volt informatikai igazgatóját

Elfogta a rendőrség Fuzik Zsoltot, a BKV eddig szökésben lévő volt informatikai igazgatóját szerdán.

A rendőrség honlapjára szerdán késő este felkerült közlemény szerint a BKV volt informatikai igazgatója Szegeden bujkált, amikor a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) nyomozói és az RRI "Sólyom" bevetési alosztálya szerdán elfogta.

47 Tovább

A BKV-sztrájk legfrissebb hírei

Ezzel a folyamatosan frissülő bejegyzéssel szeretnénk segíteni nektek, hogy tisztán lássátok, mi is folyik épp a BKV-nál. Itt minden olyan sztrájkkal kapcsolatos BKV-s hírt megtalálsz ezentúl, amely a vezető hírportálokon megjelent, de saját bejegyzéseinkkel is találkozhattok. A hírek időrendi sorrendben jelennek meg (alul a régi, felül az új). Kérjük, hogy a témával kapcsolatos hozzászólásaitokat ezentúl ehhez a poszthot írjátok!

Ha a sztrájkkal kapcsolatban bármilyen észrevételetek, tapasztalatok van, írjátok meg nekünk a bkvfigyelo@gmail.com címre. Képet, videót is várunk!

Index: Egyre valószínűbb a BKV-sztrájk

Nem született megállapodás vasárnap sem a BKV menedzsmentje és a szakszervezetek között a kollektív szerződésről (ksz), az érdekképviseletek felgyorsították a keddre hirdetett sztrájk előkészületeit - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője a tárgyalások után.

A vasárnapi egyeztetésen mind a BKV vezetősége, mind az érdekképviseletek több kompromisszumos ajánlatot is tettek, végül mégsem sikerült megállapodniuk. Nemes Gábor szerint a BKV, ha akarta volna, már el tudta volna kerülni a sztrájkot, így viszont a tárgyalásokat hétfőn reggel folytatják, a ksz-ről is, és a sztrájk idején nyújtandó elégséges szolgáltatásról is.

760 Tovább

Veszélyben a menetrend: nincs megállapodás a BKV és a szakszervezetek között

A hétfői egyeztetésen sem született megállapodás a BKV vezetősége és a szakszervezetek között a kollektív szerződésről. Ha nem sikerül megállapodni, januárban borulhat a menetrend.

Az érdekképviseletek és a BKV a múlt héten is tárgyaltak, de nem sikerült megállapodniuk. A VTDSZSZ (Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége) akkor újabb tárgyalási fordulót kért annak ellenére, hogy a BKV korábban azt közölte: ebben az évben már nincs lehetőség az új kollektív szerződésről (ksz) való megállapodásra.

38 Tovább

„Feszültség miatt derültek ki a BKV-s ügyek”

Politikai és személyi érdekek ütközése miatt derültek ki a BKV-s ügyek és nem egy rendszertisztulási folyamat részeként - mondta Atkári János, Budapest volt főpolgármester-helyettese kedden a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.

Ha nincs feszültség az MSZP-n, illetve a fővárosi MSZP-SZDSZ-koalíción belül, akkor ezek az ügyek nem derültek volna ki - közölte Atkári János, hozzátéve: 2005 és 2006 között alakultak ki olyan politikai és személyi érdekviszonyok, amelyek "táplálták" a most felszínre került botrányos ügyeket. A mostani botránysorozat "egy alapvetően elhibázott politikai szerkezetnek a következménye" - mondta.

23 Tovább

BKV-balhé: így áll a nyomozás!

Átfedések vannak a BKV-nál már korábban vizsgálni kezdett tanácsadói szerződések és a nemrég kirobbant vesztegetési ügy között.

A BKV-val kapcsolatos kiterjedt gazdasági nyomozás jelenlegi állásáról hétfőn tájékoztattak a Budapesti Rendőr-főkapitányság illetékes vezetői. A tanácsadói szerződések és a személyi kérdések ügyében - ilyen például a humánpolitikai igazgatónő ügye - több köbméternyi iratanyagot kell átvizsgálniuk a nyomozóknak.

9 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek