Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Eredményhirdetés

Múlt havi nyereményjátékunkban (július 12. – augusztus 15.) mindenki részt vett, aki észrevételt küldött, kommentelt és használta az új bejelentés opciónkat.

Kisorsolt beküldők:

 

BKV-figyelős pólót nyertek: Elindult alattuk a mozgólépcső (2008.07.14. 08:08), Nem budapesti, akinél nincs egy darab vonaljegy (2008.07.24. 10:20), Utastájékoztatás: Bim-Bumm, (2008.08.12. 16:10)

 

Bérletet nyertek: Megnevelte a 7-es busz utasait (2008.07.20. 09:59), Postakocsi parkol (2008.08.12. 12:47).

 

Bejelentés opciót használók közül Dogla (2008.08.08 – 10:57:04) és budafuck (2008.07.20 – 16:59:53) kerültek kisorsolásra. Nyereményük 1-1 BKV-figyelős póló.

 

Kommentelők közül bandee (2008.07.21 - 20:40:56) és demizson bobby (2008.08.08 12:00:50) került kisorsolásra. Nyereményük szintén 1-1 BKV-figyelős póló.

 

Megkérjük a nyerteseket, hogy öt napon belül keressenek meg minket e-mailben arról az e-mail címről, melyről írásaikat elkövették (azaz azonosítsátok magatokat), hogy át tudjátok venni a nyereményeket. Aki öt napon belül nem jelentkezik, nyereményét automatikusan a következő játékra ajánlja fel.

 

Aki bérletet nyert, az nyereményét átveheti személyesen, Budapesten bárhol, előre egyeztetett időpontban. Aki pólót nyert, egy 6 jegyű kódot fog kapni, melyet nevével együtt bediktálva a Póló Pokol üzletében átveheti a nyereményét. Ez azért jó, mert olyan színű, olyan méretű, és olyan fazonú (férfi, női) pólót választhatsz, ami neked tetszik.

 

Tájékoztatunk titeket, hogy a bejelentés opció béta verziója mától szünetel. Észrevételeiteket továbbra is a bkvfigyelo@gmail.com címre várjuk.

 


Minden nyertesnek gratulálunk.

0 Tovább

Hülyeségnek nincs határa

Meg sem lepődök. Nincs egy hete, hogy bemutattunk két kis hülyegyereket, akik a 14-es villamoson az ütközőn utaznak (többek állítása szerint rendszeresen), ma jött a hír, többek kívánsága teljesült, ugyanis az egyik leeset és súlyosan megsérült. Jó szünidőt kívánunk neki! Előző cikkünkből vett kép után az Index mai cikke olvasható.

Súlyosan megsérült az a 10 éves gyerek, aki pénteken leesett a 14-es villamos ütközőjéről, írja az MTI. A gyerek a Lehel téri végállomásnál kapaszkodott fel a jármű hátsó ütközőjére, nem sokkal később, a Lőportár utcánál azonban leesett onnan. Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője azt közölte: a gyermeket súlyos koponyasérülésekkel szállították az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe.
127 Tovább

Kilenc ok, amiért ne közlekedj busszal

Ritkán olvasok az Indexen kívül más internetes újságot, de hetente legalább egyszer a Hírszerzőre is feltévedek. Hát, ma sem bántam meg, mert megtaláltam egy tegnap feltöltött kisfilmet, melyet most megosztanék veletek, természetesen a Hírszerző engedélyével.
Dear BKVfigyelő!

Először is: respect bkvfigyelo, nagyon örülök, hogy van ez a honlap, rendkívül fontos közszolgálati szerepet tölt be.

Aztán: Engedjétek meg, hogy saját kis etűdömet a nyilvánosság elé tárjam:


A pesti közlekedést szeretném folyamatosan előtérbe hozni a karikatúra-animációimban, tehát tervezem, hogy lesz metrós, biciklis, autós, "gyalogosos" folytatása a történetnek. Tömegközlekedésünkben megnyilvánuló emberi magatartások az élmények kimeríthetetlen forrásai számomra.

Átdobok két képet az elkészült animációból, amennyiben szeretnétek, használjátok. Akár szídhattok is.

üdv, Patro
95 Tovább

Robbantás a II. kerületi villamosgarázsban

Ismeretlen robbanószerkezetet dobott valaki a BKV II. kerületi villamosgarázsába pénteken. A kis méretű szerkezetet egy villamos és a kazánház közé, a földre dobta valaki - mondta el a Független Hírügynökségnek a BKV sajtóügyeletese.

A robbanás reggel hat óra előtt tíz perccel történt, azóta tart a helyszínelés. Részleteket egyelőre nem tudni.

A detonációban senki nem sérült meg, de egy villamos megrongálódott.

Forrás: FH/Echo TV
27 Tovább

BKV etika

A hagyományok tisztelete, együttműködés, egyenlő bánásmód, méltányosság, lojalitás, a munkahelyen elvárt magatartás, valamint az üzleti ajándék fogalmának részletezése is szerepel a BKV most készülő etikai és viselkedési kódexében.

A BKV új etikai kódexet készít, amely irányelveket ad arra, hogyan viselkedjenek a cég dolgozói a munkahelyükön, az utasokkal és adott esetben a sajtóval. A kiadvány tartalmát két lépcsőben kell jóváhagyni a cégnél. Az igazgatótanács tagjai már rábólintottak a tartalomra, s ha a vezetői értekezleten is elfogadják a tervezetet, akkor hamarosan nyomdába kerül az új útmutatás - tudtuk meg Regőczi Miklós, kommunikációs vezérigazgató-helyettestől. Az alapvető viselkedési normákat tartalmazó füzetet elsősorban az új belépőknek szánják, ezért nem nyomtatják ki tízezres példányban, ám a tartalmat a régiek is megismerhetik.

Erre már csak azért is szükség lehet, mert a hétköznapi intelmek mellett olyan új elemek is megjelennek az összeállításban, hogy az utasokkal való viselkedés mellett ki, hogyan bánjon a beosztottjaival és adott esetben a sajtóval is. A cég jó hírének megvédése, az utasok bizalmának megnyerése és a szakma megbecsülése újabban a legtöbbet hangoztatott cél a BKV-nál, ezért a kódex a vállalati titok kérdését is érinti, és némileg szabályozza. Felhívja a figyelmet, például arra, hogy a cég "minden munkatársának tartózkodnia kell munkatársai, tevékenységének nyilvánosság előtti bírálatától, különösen az érintett távollétében. Amenynyiben a munkavállalók elégedetlenek valamely kollégájuk, vagy felettesük döntésével, munkájával, véleményüket az érintett jelenlétében, szűk körben, kulturált hangnemben tegyék meg".

A gyűjtemény nemcsak a beosztottak, hanem a vezető beosztásúak házon belüli és nyilvános viselkedését is körvonalazza. A füzetből kiderül majd, hogy a cég vezetése elvárja a dolgozóktól a vállalat 1820-ra visszavezethető hagyományainak tiszteletét, a korrekt és hatékony együttműködést, a nemekre és a korra való tekintet nélküli egyenlő bánásmódot, méltányosságot és lojalitást. A leírás legfontosabb része azonban az utasközpontúságra való felhívás és a szolgáltatói magatartás részletezése. Az etikai kódex foglalkozik az üzleti ajándék kérdésével is. A leírás szerint a 20 ezer forint érték feletti üzleti ajándékot be kell jelenteni a munkáltatónak.

Forrás: Népszabadság Online
17 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek