Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor a múlt és a jelen összecsap

42 Tovább

Gödöllő közelebb van, mint gondolnád

A történet a következő. A minap a gödöllői okmányirodában volt dolgom, bár budapesti vagyok (ez is megérne a hosszabb posztot, de nem a BKV-figyelőn). Mátyásföldi lakosként Mátyásföld, repülőtér megállóban szálltam HÉVre. Éves BKV bérlettel rendelkezőként Kistarcsa megállónál az érkező kalauztól kiegészítő jegyet vásároltam, a célállomásom Gödöllő Szabadság tér volt (itt van az okmányiroda).

Dolgom végeztével indultam vissza Budapestre. A HÉV megállóban (Gödöllő, Szabadság tér) lévő jegyirodában kiegészítő jegyet vettem. Budapest városhatárig természtesen. És akkor ért a meglepetés. Budapestről Gödöllőre menet a kiegészítő jegy 15km-re szólt, és 250 HUF-t kért érte a kalauz. Ugyanez az út visszairányba már 20km-es és 300 HUF értékő lett (egy óra telt el a két utazás között). Nyilvánvalónak tartom, hogy az egész az univerzium rohamosan gyorsuló tágulásával magyarázható...

Üdvözlettel, Tóth Zoltán

A jegyről készült felvételek megtekinthetők itt és itt!
15 Tovább

A XXI. század jegye

A járatcsökkentés helyett a BKV „szakemberei” törhetnék a fejüket azon, hogy fejlesszék a jegyek kinézetét, mert lassan attól félek, hogy a pénztárban az eladó hölgy rajzolni fogja a jegyemet. A képen látható jegyet tegnap vettem egy automatából.

50 Tovább

Pirospont a BKV-nak

A sok negatív automatás post után itt egy kis pozitívum. Végre a BKV érintőképernyős automatáiból nem csak vonaljegyet és szakaszjegyet lehet venni, hanem helyszíni –éjszakai- jegyet, napijegyet, hetijegyet és turistajegyet is, bár a bérletek még hiányoznak. Utasok nevében is köszönjük a fejlesztést.

Képeket köszönjük Peti817172M-nek
34 Tovább

230 forintba kerül még egy jegy

Kedves bkvfigyelő!

Úgy látszik a bkvnak nem fontosak a jegyáremelések, mert a Batthyány téren éppen most vettem az automatábol 230ft-ért vonaljegyet! :) Tehát csak javasolni tudom mindenkinek, hogy automatabol vásároljon, mert úgy néz ki még nem allították őket. :) Csak egy probléma volt, a 100ast nem igazán akarta elfogadni. :)

Üdv: Balage
TIPP: Több automatából is még 230 forintért lehet venni a vonaljegyet, 270 helyett. Aki még spórolni szeretne, siessen, mert fogy.
39 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek