Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Ég a napmelegtől a kopár szík sarja , a következő lámpánál elfordulunk balra"

Továbbra is keressük azt a sofőrt, aki mosolyt csal az utasok arcára! Láttad? Tudsz róla valamit? Esetleg ismered? Azonnal írj nekünk a bkvfigyelo@index.hu címre! Aki esetleg hasonló sofőrrel vagy sofőrökkel találkozott utazása során jelentkezzen a fenti címre!
 
-Nemsokára átszakítjuk a Körút célszalagját.
-Az ajtók bezáródásának folyamata megindult
-Alacskai úti lakótelep lábtechnikával megközelíthető
-Kérem dőljenek jobbra, segítsék a kanyarodásban a villamost! stb.
-Margithíd, végállomás. a pontos idő 16óra28perc, a hőmérséklet 26fok, a légnyomásról fogalmam sincs

 

5 Tovább

"Nyíl egyenesen robog felénk a Kálvin tér"

Műegyetemista koromban szinte minden nap a 47/49 villamossal jártam az Astoria - Szent Gellért tér közötti szakaszon. Reggelente többször sikerült egy olyan vilire szállnom, aminek elég mókás kedvű volt a vezetője :) Olyanokat mondott be, hogy "nyíl egyenesen robog felénk a Kálvin tér, meg a műegyetemisták készülődjenek a leszálláshoz; vagy a Fővám tér a következő úti célunk".

Egy biztos: hiába volt túlzsúfolt a villamos, az emberek rossz kedve egy pillanat alatt elillant. Mindenki nevetgélve, mosolyogva szállt le a villamosról. Ez a vezető mindig megvárta a villamoshoz rohanó embereket, nagyon kedves volt. Sajnos egy idő után nem találkoztam vele. Talán a BKV eltávolította volna a renitens viselkedése miatt? Remélem nem.

Tud valaki valamit erről a vicces fickóról? Biztos sok műegyetemista emlékszik rá.


birdlady

10 Tovább

Utas-figyelő

A BKV-figyelő több, mint négy éve alatt számtalan próbálkozás volt már BKV-dolgozók részéről úgynevezett „Utas-figyelő” blogok indítására. Ezek legtöbbször halva születtek, mert a szerkesztőjük vagy nem volt felkészült, vagy nem szánt elég időt a blog beindítására. (Persze az is lehet, hogy maga a blog nem érdekelt senkit.)

Most a BKV-figyelő indít útjára egy ilyet, bár ez nem blog lesz, hanem egy Utas-figyelő bejegyzést. A célunk nem más, mint hogy a blog olvasói sokkal tisztább képet kapjanak a közlekedési társaságról, a BKV-s dolgozók munkájáról, mindennapjairól. Talán ha megismerik a járművezetők, ellenőrök, pénztárosok (stb.) munkáját, megértőbbek lesznek, és máshogy néznek majd a munkavállalókra.

Ezen bejegyzés alá várjuk a BKV-s dolgozók beszámolóit, panaszait, észrevételeit hozzászólás formájában. Minden olyan kommentet szívesen veszünk, amik a BKV-val, a dolgozókkal és az utasokkal kapcsolatosak. Nyugodtan írjátok meg, ha hülye utassal találkoztok, erről is szívesen beszélgetünk! :)

(Természetesen a dolgozók észrevételeit továbbra is várom e-mailben, ha olyan a téma, akkor továbbra is közzéteszem, és megpróbálok segíteni.)

120 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek