Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Belső kommunikáció a BKV-nál: „Léci ne hozd ki a garázsból ezt a fost!”

A címben idézett üzenettel találkozhatnak azok az utasok, akik a képen látható busszal utaznak. A BKV műszakosai valószínűleg megelégelték a katasztrofális állapotokat, ezért írtak a napellenzőre olyan szövegeket, mint a „Trágya szar, mint a BKV Zrt”; „Van itt erő, csak ritkán jön elő”; „Kohóba való” stb. A képet köszönjük olvasónknak, Ilkának.

13 Tovább

A nap képe: Táblacsere

Biztos emlékeztek még arra a bejegyzésre, melyben a fejjel lefelé felszerelt dohányzást tiltó táblákat mutattuk be nektek. A BKV a táblacseréknél nem bízta a véletlenre a dolgot, külön kis csapat kapta ezt a feladatot. Köszönjük a fővárosnak, hogy megtalálták a helyét annak a pár millió forintnak, amit már nem tudtunk volna mire elkölteni.

43 Tovább

Így ömlik ki a pénz a BKV székház ablakán

Elek nevű olvasónk ma az Akácfa utcai BKV-székház előtt járt. Az épület előtt sétálva arra lett figyelmes, hogy az ablakokon új "Szalainés" húsz- és "Hagyós" ötezresek folynak ki. A következőket írta nekünk:

Kedves BKV-figyelő!

Az Akácfa utcai BKV épület előtt jöttem el ma, és azt láttam, hogy valakik egy csomó pénzt ragasztottak az ablakhoz, mintha onnan folyna ki. A pénzeken BKV-s gázos arcok vannak, meg cuccok, gondolom amikre költötték a pénzt. Remélem még holnap ott lesz, és az öltönyös urak is láthatják:)

Üdv és további jó blogolást! Elek

A remekmű megalkotója a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Weblapjukról letölthetők az új bankók. Nyomtassátok ki őket, és fizessetek velük a BKV jegypénztáraiban!

33 Tovább

A hónap képe: Kivéve BKV

"Azt a furfangos mindenit, ez mennyire frappáns. Csalogassunk egy kis mosolyt a felebarátaink arcára. Zseniális." -írja a kolléga, Subba Zsazsa.

15 Tovább

A tömegközlekedés háromszor többe kerül, mint az űrutazás?

Olvasónk szerint igen. Kiszámolta, hogy mennyibe kerül a tömegközlekedés és az űrutazás 1 kilométere, és arra jutott, hogy a jelenlegi tarifarendszer szerint a BKV háromszor drágább, mint az űrutazás:

Kedves BKV-figyelő!

Egy érdekességre szeretném felhívni a figyelmed! A BKV 3-szor drágább, mint az űrutazás! Ha felszállunk a 160-as autóbuszra Óbudai temető főbejáratnál, és a következő megállónál le is szállunk (Óbudai temető), akkor ugye elvileg ki kell lyukasztanunk a 300Ft-ot érő jegyet. Ez a távolság 78 méter, tehát könnyedén kiszámolhatjuk, hogy egy kilométer utazás a busszal így 3846Ft-ba kerülne.

A most kapható legolcsóbb űrutazás 200000 $-ba került, és számolva az atmoszféra 36000 magasságával, ez kilométerenként "mindössze" 1028Ft-ba kerülne. A kényelem, higénia természetesen 3-szor jobb a BKV-nál:)

Üdv: N. Péter

U.i: Természetesen csak szórakoztatási céllal írtam a levelet, ne kapják fel a vizet, mivel szándékoltan az általam ismert legkisebb távolsággal számoltam, ahol busz közlekedik.

134 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek