Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Budapest-bérlet időutazóknak

Erika érdekes bérletett kapott a BKV pénztárában, ám csak otthon vette észre, hogy az 1 hónapra váltott havi Budapest-bérlete csak időutazásra jogosítja fel. Íme a bérletről készült kép:

46 Tovább

Az ember, akinek rossz levelet generált a BKV

Rengeteg utas panaszkodik amiatt, hogy a BKV a panaszlevelére csak egy sablon választ küld. Nem védem a céget, de tudom, hogy minden válasz mögött van valamennyi munka, tehát ha sablonos választ is kapunk, azért a panaszunkkal foglalkozott valaki. Olvasónknak a BKV olyan levelet küldött, amihez a panaszosnak nem is volt köze. Kiderült, rosszul generált válaszlevelet a BKV programja:

Tisztelt Utasunk!

Tájékoztatjuk, hogy elektronikus levele Társaságunkhoz megérkezett. Szíves elnézését kérjük a név eltérésben, valószínű, rendszerhiba történhetett és a programunk amit használunk, más nevet generált az Ön e-mail címéhez. Bejelentése alapján azonnal vizsgálatot kezdeményezünk.

Válaszunkat a lehető legrövidebb időn belül (legkésőbb 30 nap) megküldjük Önnek.

Türelmét előre is köszönjük.

BKV Zrt. Ügyfélszolgálat

17 Tovább

Utazhatsz jegy nélkül is...

A szombati napot vezessük le egy viccesnek szánt képpel, amit még hónapokkal ezelőtt találtam a neten. Vicces, ám egyben szomorú is, mert sajnos valóságtartalma is van. Ilyen kampányokat indíthatna a BKV is, biztos kevesebb lenne a bliccelő:)

17 Tovább

40 év múlva lesz 4-es metrónk

Legalábbis a Nemzetüdv Bizottság szerint, akik az alábbi vicces kiegészítést festették a 4-es metró egyik állomásánál lévő paravánra. Vicces, bár még igaz is lehet, főleg ha a DBR-t zsaroló Bamco tényleg kiszáll a metróépítésből.

52 Tovább

Backdoor: Csak egy maradhat!

A lenti képhez szerintem sok kommentár nem kell. Fillérekért, egy darab matricával is fel lehet vidítani az utazóközönséget. Engem legalábbis, mert hangosan röhögtem, amikor megláttam.

0 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek