Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Egyelőre még nem tudom megmondani, hogy mi a megoldás"

Mit is mondhatna mást egy jól fizetett szóvivő, mint a fent idézett mondatot, ha a saját munkahelyének szervezetlenségével szembesítik? Betontömböket emelgető utasok, busz mellé vizelő, megfenyegetett alvállalkozós buszvezető. Így szervez a BKV:

Ha a videó nem indul el, kattints ide!

34 Tovább

Majdnem agyoncsapta őket a lámpa

Réka és gyerekkori barátnője Judit nem mindennapi történetet írt a BKV-figyelőnek. Békésen utaztak a 48-as buszon, amikor a felettük lévő lámpa az ölükbe esett. Hírtelen nevettek az eseten, majd elgondolkodtak azon, mi lett volna ha nem az ölükbe, hanem a fejükre esik. Ha más nem is, ez jól megmutatja a BKV járművek elhanyagoltságát…

A történetet továbbítjuk a BKV-nak is, kíváncsian várjuk, Karola hogyan magyarázza majd ezt ki. A lányok leveléből a videó alatt részletet olvashattok.


55 Tovább

Felelősségre vonás nélkül firkálják a járműveket

A graffiti egy állandó téma. Hiába harcol ellenük a BKV és harcolunk ellenük mi is, egyre több, és több firka lesz a falakon, megállókban és a járműveken. A graffitisek nagyon jól tudják, hogy ha elkapják őket, verésen kívül mást nem kapnak. 1-2 nap közmunka, vagy 30-40 ezer forint kifizetése után újra szabadok, és újra firkálhatnak. Meddig tűrjük még ezt?

Sajnos a lakosság sem lép fel kellően a rongálók ellen. Ha egy tömött buszon valaki firkálni kezd, jó, ha 1 utas odaszól, akit megfenyegetnek, a járművezetők többsége megvonja a vállát ha szólunk neki, hogy firkálják a buszt, villamos. Ők sem tesznek semmit.

Hétvégén videót kerestem a YouTube-on, és ezeket találtam:

Firkálás üzemi területen

Otthonosan mozognak a graffitis srácok a föld alatt. A dolgozóknak kialakított létrán, és lépcsőn járkálnak, majd összefirkálják a metró oldalát. A légtelenített ajtókat szétnyitják, a kocsi belsejében bújnak el, míg a másik metró tovább halad. A másik vonat személyzete, láthatta a szétnyitott ajtókat és az összefirkált vonatot. Vajon szóltak a rádión?


Ha nem indul el a videó, kattints ide!


Firkálás üzemi területen II.

A videón látható, hogy graffitisek a metró üzemi területére, a falon lévő lyukon másznak be. A vonat egyik kocsiját teljesen összefirkálják, majd levideózzák, ahogy beáll a Stadionok állomásra.

227 Tovább

Széles Gábor ártott legtöbbet az Ikarusnak

Ha nem indul el a videó, kattints ide!

0 Tovább

Elkapták a Häagen-Dazs matricázóját (Videó)

Már a Homáron is nagy port kavart a fagylaltcég gerillareklámja, melynek lényege, hogy Budapest közterületein táblákat ragasztgatnak össze. Nem az első eset, hogy a BKV tábláin az "a" betűk fölé ékezetet ragasztanak (umlaut), így reklámozzák a cég magyarországi térhódítását.

Az egyik matricázó a délutáni csúcsban próbálta umlautossá alakítani Batthyány nevét, melyet olvasónk le is videózott. Szerencsére a BKV egyik biztonsági embere időben érkezett és közbeavatkozott. Sajnos a fiatal megszökött. A BKV a matricát péntekre eltávolította. Sajnos a videón kevés ideig látható az átalakított tábla, így pillanatfelvételt készítettem, hogy meg tudjátok csodálni.

A kép és a videó után a cég eddigi reklámjaiból mutatunk be párat. (Rendkívül érdekes, hogy a biztonsági őrök hátratett kézzel nézik, ahogy kergeti a BKV-s a fiatal srácot, és nem lépnek semmit. Valószínűleg ez a biztonsági cég feladata.) Jó tanács: Aki teheti jó minőségű, magyar jégkrémet vásároljon:)

Kedves BKV-figyelő!

A Batthyány téren tegnap (július 17.) du. 3 körül érkeztem be a metróval amikor láttam, hogy egy kapucnis fazon firkál valamit a falra. Utálom ezeket a parasztokat, akik összerondítják a járműveket is, szemét kis k*csögök, gyorsan amikor szálltam le,már kezdtem is kamerázni, hogy hátha elkapom az arcát is, mondjuk elég szar lett a felvétel :( de azért látszik, a közepe felé, hogy nyúlkál fel. Persze jellemző módon, senki nem szólt hozzá, csak nézték.

Ha nem indul el a videó, kattints ide!



Aztán még mielőtt odaértem, odament hozzá egy BKV-s (végre nem a normális embereket basztatják.) és elkezdte lökdösni, meg tolni kifelé, az meg próbálta kiráncigálni magát. Néztem, hogy mit írt fel, két pontot az a-betűre, mint a német á-n. Mondjuk elég hamar elkapták.



Aztán kicsit még próbáltam utánamenni, hogy mi lesz a vége, rendőrt hívnak vagy simán megrugdossák :) De a kisk*csög meglépett a végén.

Na szia ,csak így tovább :)

Geri

195 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek