Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csak a lélek tartotta a busz ajtaját

Olvasónk néhány napja egy olyan buszon utazott, aminek az ajtaját szinte semmi nem tartotta. Az 53-as viszonylaton közlekedő busz ajtaja menet közben ide-oda csapódott, az alsó részén semmi nem rögzítette. Tisztában vagyunk vele, hogy a BKV-nak kevés a pénze, de ennyire rossz buszokat miért engednek kiállni a garázsból? Miért lehet forgalomban? Ha valaki megbillen a kanyarba, és kiesik az ajtón azt hogy magyarázza ki a szóvivő? Ez is természetes?


Nem indul a videó? Kattints ide!

34 Tovább

Ombudsman, jó reggelt! Videokamera kell a metróba!

Az osztrák kollégák nem töketlenek, és a rendőrségük is hatékonyan dolgozott. A metróikat összefirkáló magyar fiatalokról videofelvétel készült az állomás területén, ami nálunk ugye lehetetlen, mert a kamera nem rögzít. A magyar fiatalok a bécsi közlekedési társaság kocsiszínébe is betörtek, ahol a metrókat kidekorálták. A rendőrség ezekről is képet készített, majd ezeket összehasonlították a videón látható fiatalok „kéznyomával”. A firkálókat végül a Kelenföldi pályaudvaron kapták el a rendőrök.

Úgy néz ki szomszédjaink egyáltalán nem tűrik a firkákat sem a metrókon, sem a vonatokon. Mindent megtesznek azért, hogy visszaszorítsák a rongálásokat. Sajnos amíg nálunk a jogszabályok a rongálót védik, addig a metró területén lévő kamerák sem rögzíthetnek, és marad az összefirkált metró, és az összefestett város. Örök hála a BKV és az ombudsman jeles együttműködésének!


Az RTL Híradó beszámolója:


Nem indul a videó? Kattints ide!

66 Tovább

Pimasz úr a BKV-ellenőr

A rossz kezdés után a Viasat megmutatta, hogy a "pimaszkodás" megy nekik jobban is. Papp Gergely a TV2 Naplójából megismert műsorvezető a tegnapi adásban ellenőrnek adta ki magát, és megnézte, milyen egy napjuk. Dulakodás, anyázás, a videókon három részletben megtekinthető:


Nem indul a videó? Kattints ide!

57 Tovább

Több tucat autó a Soroksári úti buszsávban (Frissítve)

Aki reggel a 23, 23E, 54, 55-ös buszokkal utazott Pesterzsébet és a Boráros téri végállomás között, annak egy hosszabb távot gyalog kellett megtenni a buszsávban álló autósok miatt. Én 8:45-kor szálltam le a buszról a Haller utca környékén, innentől kezdtem el videózni az összes buszsávban álló autóst. Több tucatot. (Az autók a Közvágóhíd és a Boráros tér között végig álltak a buszsávban). Különös figyelmet fordítottam a rendszámokra, bízva abban, hogy a rend derék őrei a videó hatására lépnek valamit, ha már a helyszínre nem jöttek ki. Volt olyan autós (nő) aki a videózás közben még integetett is, de volt aki kurva anyázott. Hiába mutogattam nekik az aszfaltra festett nagy BUSZ feliratot, nem érdekelte őket. Többen a videózás hatására besoroltak a másik sávba, de akkor már késő volt. (Kezem egy kicsit remegett a hideg miatt, de a lényeg talán látszik).


Ha nem indul el a videó, kattints ide!

102 Tovább

„Hívjál rendőrt te f@sszopó”

Olvasónk levideózott egy ellenőrrel kiabáló cigányasszonyt az egyik miskolci villamoson. A nő sajnos csak a jogaival volt tisztában, a kötelességeivel nem, ezért nem nagyon akart együttműködni az anyázást jól tűrő ellenőrrel. Egy utas kiállt az ellenőr mellett és rászólt a hangoskodó nőre, aki ezután elhallgatott. A videó oldalnézetben van, inkább a hangokra figyeljetek, sok látványosság nincs :)

Nem látod a videót? Kattints ide!

54 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek