Aki ma 2-es villamossal akart eljutni a Jászai Mari térre, az jól megszívta, velem együtt. Tájékoztatás hiánya miatt Elfelejtettem, hogy ma a vértanúk emléknapját tartják a Kossuth téren, ezért kordonnal kellett körbezárni az egészet. Mint mindig, a BKV utasokat szívatták meg. Mindenkit fémdetektorral vizsgálnak át, aki be akart menni a megemlékezésre, rossz szemmel néznek azokra, aki fényképeznek. Tudják már ezek, hogyan kell megszívatni ezreket néhány hülye randalírozó miatt.



A 2-es villamosra a metróépítés óta rájár a rúd. Nem elég, hogy félbeszakították egy olyan állomás építése miatt, ami nem is biztos, hogy megépül, megemlékezések, ünnepségek idején még a megmaradt részekből is elvesznek. Nem irigylem azokat, akiknek ezt a villamost kell használni naponta, munkába járáshoz, iskolába. Hihetetlen, hogy bárki fingik egyet a parlament előtt, kordonnal zárják körbe az egészet, és megszívatják az utasokat.



Magam is megszívtam, várnom kellett majdnem több mint fél órát. Hogy lenyugtassam magam fényképezni kezdtem. Ezek a képek annyira jók lettek, hogy muszáj nektek is megnézni:)