Egyik személyes ismerősöm jelezte egyszer, hogy a körúti villamosokon egy nagy szakállas ember „rémisztgeti” az utasokat, előszeretetten taperolja a hölgy utasokat. Akkor úgy gondoltam, felesleges írni erről, más nekem még nem jelezte.

Mostanáig, sőt, fénykép is van mellékelve, melyet feljelentés esetén szívesen továbbadunk (kitakarás nélkül) a rendőrségnek. A képért köszönet Baybee-nek.


Részlet az olvasó leveléből:

"Mondjuk elkapni nem tudom hogy lehetne. Legfeljebb csak ha néhány markos legény eltörné a kezét. :O) Tényleg nagyon gusztustalan. Mindig cipel magával legalább egy szatyrot, és ugye az a keze, amiben a szatyor van, lóg. A másikkal kapaszkodik, persze úgy hogy az előtte álló nőn keresztül kelljen nyúlni. Így teljesen rá tud tapadni, és a seggét fogdosni. Közben meg mintha mi sem történne bámul maga elé kifelé az ablakon. Ha arrébb lép az ember, akkor lép utána. Ha van hely, ha nincs. Úgyhogy a combinó elég jó pálya neki, mert mint azt tudjuk a szardíniás doboz ahhoz képest kutyafüle. Én már szerencsére megismerem és jó messzire állok tőle, de persze mindig van olyan, aki vagy nem ismeri vagy nem tud nem mellé állni. Igazából ezt az sem hatotta meg mikor tűsarkúban ráálltam mindkét lábára, úgy a teljes testsúlyommal (és nem 50 kiló vagyok ;O)) erőből, és a köv. megállónál ahogy kifordultam az ajtó felé a keményfedeles mappámmal lendületből tökön vágtam (bár lehet csak hasba sikerült, nem néztem hátra) :O) Igazából az a baj, hogy szerintem ezekkel nem csinál senki semmit. Pedig tényleg nem ártana."