Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Emese, most már indul a buszod!"

 

Tímea kedves olvasónk személyes problémájával fordult az Akácfa utcai BKV Ügyfélszolgálathoz. Az ott dolgozó ügyfélszolgálatos hölggyel (egyszerűség kedvéért hívjuk Emesének[klikk]) beszélgetésbe kezdtek, akár milyen érdekes, épp a BKV Figyelőről. Emese szerint itt csak hazugságokat lehet olvasni, és a Blog nem mérvadó a BKV számára. Aki tájékozódni szeretne, csak a BKV weboldalát olvassa.


Tímea így látta:

„Mondtam neki valamilyen hozzászólására, hogy a saját tapasztalataimon kívül szoktam tájékozódni az interneten. Kérdezte, hogy milyen oldalakat. Mondtam, hogy konkrétan a BKV-figyelőt, nagyon hasznosnak tartom. Erre azt mondta, hogy na az nem egy mérvadó oldal, csupa hazugságokat írnak. Ha a BKV-ról bármit tudni akarok, akkor az ő honlapjukat olvassam. Gyakorlatilag nem azt mondta, hogy akad a BKV Figyelőben hazugság, ami érthető lenne, hiszen akadhat kitalált sztori is, hanem hogy csupa hazugság.”

 

Kedves Emese!

Sosem mondtam, hogy a blogon megjelent cikkek 100%-ban valóságosak, hisz nem tudjuk Őket kivizsgálni, ez nem is a én feladatom, hanem az Önöké, de azt sem hiszem, hogy napi 2-3 cikk csak valótlan információkat közöl, főleg akkor, ha a levelek mellé kép vagy videó is társul. Kicsi a Világ, Emese.

 UPDATE: 2007. dec. 29. (13:06)

21 Tovább

A BKV válaszolt

Tisztelt „BKV Figyelő”!

Ezúton megküldjük az alábbiakban olvasható, Önök által megküldött internetes cikkre vonatkozó állásfoglalásunkat. Üdvözlettel: BKV Zrt.

Az észrevételt köszönjük. Társaságunk igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy az elmúlt években egyre intenzívebben tapasztalható nyári hőségben jegyellenőr munkatársaink munkakörülményein javítson. A HÉV vonalakra kiterjesztett beléptetéses ellenőrzési rendszerrel kapcsolatos infrastruktúra kiépítése jelenleg folyamatban van. A megvalósításig, mely megoldást nyújt a cikkben felvetett problémára, a hőségben továbbra is biztosítjuk munkatársaink részére a pihenőidőt és a védőitalt. A rendszer kialakításáig kérjük, megértésüket és köszönjük jegyellenőreinkkel szemben tanúsított együttműködésüket.

BKV Zrt.
2 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek