Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nap képe: Jegyeket bérleteket!

Találós kérdés: Vajon mit csinál éppen a képen látható, BKV-s jegyellenőri karszalagot viselő úriember, letolt nadrággal, alsógatyájában lévő kézzel az alvállalkozó egyik autóbuszán? A megfejtéseket a kommentek között várjuk!

39 Tovább

Betömték a Dózsa György úti favermet


Örömmel számolhatunk be róla, hogy a június 16-i bejegyzésünkben említett magára hagyott belvárosi favermek közül a Dózsa György úti helyszínen megtörtént a hiányolt helyreállítás. A Főkert Zrt. munkatársai a környéken alkalmazott díszkőburkolattal látták el az elkorhadt platánfa helyét - megnövelt járdafelületet adva vissza a gyalogosoknak. Üdvözöljük a gyors intézkedést - éljen a civil kontroll!

Reméljük hamarosan a Bajcsy Zsilinzsky út sarki kerékpárnyomvonalban fekvő másfél éves fagödör leburkolásáról is hírt adhatunk.

Addig is kérünk benneteket, hogy ha hasonló módon magára hagyott, kiszáradt fákkal/fahelyekkel találkoztok, jelezzétek nekünk, és mi megpróbálunk utánajárni a problémának!

9 Tovább

Egyre több buszról szereli le az elektronikus jegykezelőket a BKV

Többször beszámoltunk már arról, hogy a BKV a pénzhiány miatt leépíti az egyébként sem túl korszerű jegykezelő rendszerét. A buszokra szerelt Protokon elektromos jegykezelők az elmúlt években igen csak leamortizálódtak a karbantartás hiánya és az alkatrészhiány miatt. Olvasónk, János is egy ilyen leamortizált, ám még életben tartott jegykezelőt fényképezett le nekünk, amit a BKV a cellux és a szigetelőszalag után most gyorkötözővel tartanak egyben. A látvány nem éppen európai, de legalább működik.

61 Tovább

Még be sem költöztek a metrósok, már körbehugyozták az ideiglenes pihenőjüket

Ha minden a terv szerint halad, akkor kedd reggeltől csak a Határ útig járnak majd a 3-as metró szerelvényei, a Határ út és Kőbánya Kispest között autóbuszokkal utazhatnak majd az utasok. Ennek örömére készítette olvasónk a Határ úti ideiglenes tartózkodónál az alább látható képeket, mellyel a jelenlegi állapotokat szeretné prezentálni. Osztjuk olvasónk azon véleményét, miszerint ilyen körülmények között Európában állatokat sem szoktak tartani, nem hogy embereket…


26 Tovább

Kigyulladt egy midi a 27-es busz vonalán (Képek)

Olvasónk, Miki készítette a lent látható képet ma valamivel 18 óra előtt a Kertészeti Egyetem mögött. Mint írja, épp internetezett, amikor feltűnt neki a füst és az égett szag, így figyelt fel a házuk közelében égő BPO-199-es forgalmi rendszámú buszra. Köszönjük a képeket!

19 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek