Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Túlbonyolították a Kőbánya-Kispesti buszközlekedést?

Olvasónk, Norbert szerint a BKV túlbonyolította a Kőbánya-Kispesti buszközlekedést, emiatt a menetidők megnőttek. Szerinte a forgalmat nem a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető úton Ferihegyi Repülőtérre vezető úton kellene elvezetni, hanem a párhuzamos Vak Bottyán utcán. Hogy miért gondolja így, azt az alábbi levélből megtudhatjátok.

Kedves BKV-figyelő!

Ahogy olvastam a blogot, nem foglalkoztatok eddig a Határ út-Kőbánya-Kispest körüli helyzettel. Nos én most emiatt, és leginkább felháborodásomban írok. Ugyanis olyan rendszert alakítottak ott ki, ami úgy tűnik, mintha szándékosan akarnák megnyújtani a menetidőt és lassítani a forgalmat.

25 Tovább

Elindult a budapesti Google Transit

Végre! A BKK és a Google együttműködésének köszönhetően a mai napon Budapesten is elindította a Transit szolgáltatását a keresőcég. A szolgáltatás a Google Térképbe épült bele, így ha rákerestek egy adott pontra, nem csak a megállók pontos helyét találjátok meg, hanem a következő indulási időpontokat is, és megtervezhetitek az utatokat is. A szolgáltatás számítógépen és telefonon is egyaránt elérhető! Teszteljétek, próbálgassátok, és írjátok meg a tapasztalataitokat a kommentek között.

22 Tovább

Miért nem a 173E autóbusz áll meg a Róna utcánál?

Több visszajelzést is kaptam tőletek az elmúlt hónapokban a 173E jelzésű busszal és a Róna utcai megállóval kapcsolatban. Azt kifogásoltátok (teljesen jogosan), hogy miért a 7E autóbusz áll meg ebben a megállóban, miért nem a 173E.

96 Tovább

Tömegközlekedés szempontjából sokkal átláthatóbb lett a Google Térkép

Pár napja tucatszám kaptam a leveleket azzal kapcsolatban, hogy a Google Térképről eltűntek a BKV megállók, és csak a legfontosabb állomásokat, megállókat látjátok bejelölve. A hiba valószínűleg azért jelentkezett, mert frissítették a térkép adatbázisát. Ennek köszönhető, hogy tömegközlekedés szempontjából mára sokkal részletesebb és pontosabb lett a térkép, ugyanis az összes BKV-megálló be lett jelölve, és pontosan meg tudjátok nézni, hogy a nektek kellő busz, villamos honnan indul. Ez nagy tereknél praktikus, mert így nem a helyszínen kell megkeresnetek, hogy melyik járat melyik megállóból indul, hanem ezt már otthon is megtehetitek.

26 Tovább

Kerülőút helyett a dugót választotta a diszpécser

Olvasónk nem érti, hogy ha van alternatív útvonal, akkor dugó esetén miért nem adnak utasítást a diszpécserek arra, hogy a buszok ott közlekedjenek? A lent olvasható panaszlevél történetesen a dugóban araszoló 20E autóbuszról szól, ami azért állt közel egy órát a Dózsa György úti dugóban, mert valaki megfeledkezett a kerülőútról. A levél a térkép alatt olvasható.


50 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek