Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szórakoztató táblák

A blog indulása óta kapom a különféle BKV és KRESZ táblás fényképeket, amiket eddig rövidségük miatt nem tudtam kitenni. Összegyűlt most néhány, fogadjátok őket szeretettel.


Ki indul előbb és honnan? Utas? BKV? vagy a HÉV?



Új járművet tesztelnek a szakemberek:) [Előben a Városból. Köszönjük!]

21 Tovább

Zéró tolerancia

A Suzukis parkolás után nem hittem volna, hogy van még szemetebb, megállóban parkoló autós. A Suzukis legalább nem a villamos ajtajánál parkolt, bár ez semmit sem enyhít abból az utálatból amit akkor éreztem, mikor megláttam, hogy hol parkol. Jurtás küldött nekem még két képet, melyből leginkább a elsőre hívnám fel a figyelmet. Az autós pont a második busz ajtóinál parkol, ezzel akadályozva az utascserét.



45 Tovább

Tanácsra, arra van pénz

Ha húztad már be jégen a biciklid első fékét, akkor tudod, hogy mit érezhet az a troli vezető, aki a képen szereplő sima kerekű trolit vezeti. Ha demagóg akarnék lenni azt mondanám, hogy több milliárdos tanácsokra van pénz, erre sajnos nincs. Adok én egy tanácsot a BKV-nak, ingyen! Sürgősen cseréljenek gumit a buszokon, ne veszélyeztessék tovább az utasok életét.




49 Tovább

"Takarodj hátra, ne is lássalak!"

Kedves BKV-figyeló!

Három történetet osztanék meg a nagyérdeművel, és megjegyezném: ma taxival jöttem haza. Az oka? Mindig, hangsúlyozom mindig történik valami atrocitás velem a tömegközlekedésben:

Pár hete történt, hogy éppen a barátnőmhöz igyekeztem amikor a Kassai Téren vártam a trolit. Végre megérkezik, szállnék fel rá csakhogy előttem egy elég idős hölgy próbálkozott a felszállással és csak az első ajtó volt nyitva. Nagy nehezen felhúzta magát a 2. lépcsőfokra, nah mondom oké, felszállok! Hát persze, szép álmok.. A kedves sofőr rámcsukta a troli ajtaját.

Következő eset: szintén Kassai Tér. Megérkezik a troli, felakarok szállni az első ajtónál de nem nyitja ki a kedves sofőr úr. Gyorsan odafutok a 2. ajtóhoz ami nyitva volt, erre már csukja be. Úgy kellett megfognom, hogy ne zárja rám megint.

Most vasárnap pedig szálltam fel a 32-es buszra az 1. ajtónál és nem vettem észre, pontosabban nem volt meg az a telepatikus képességem, hogy tudjam: a vezető kifogja nyitni az ajtaját. Szóval felszálltam és persze a sofőr rámcsapja a fülkéje ajtaját. Idegbeteg fejjel rám néz és közli, hogy ott a 2. ajtó azon is fel lehet szállni! Hiába mondtam neki, hogy nem tudtam mire készűl, és lesz olyan kedves, hogy rámcsapja az ajtaját. Azt mondta, hogy: Takarodj hátra baszdmeg, ne is lássalak! Khm. mondanom sem kell nagyon jól esett! Már arra is gondoltam, hogy egy rejtett kamerával felszerelkezve indulok útnak, hogy rögzítsem a sok-sok kedvességet amit nem csak a sofőrök hanem a sok, bandába gyűlt tinédzser, csőves okoz a buszokon, buszmegállókban, villamosmegállókban
180 Tovább

Villámpost: Puszi a trolivezetőnek

Tisztelt BKV-figyelő!

Ezúton is meg szeretném köszönni a 273-as számú 89-es troli vezetőjének, hogy tegnap (április 10) külön kérés nélkül (!) levágta azt a hangosan dajdajozó mattrészeg és rendkívül büdös csövest a troliról, akinek a vizelet és rothadásszaga a hátsó ajtótól egészen előre elért egy félig telt járművön.

Remélem a többi sofőr is pédát vesz magatartásáról és sokra viszi a BKV-nál vagy másutt.

Glotah
20 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek