Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kipufogós trolit tesztelnek



RQ küldött nekünk képet, rajta egy trolival. Nem tudok róluk sajnos semmit, így az olvasók segítségét kérem, hogy fejtsék meg a lila troli titkát (aminek nem mellesleg kipufogója is van):)
58 Tovább

Re: Majd észreveszik, és sétálnak

Kedves BKV-figyelő, kedves olvasók!

Olvastam a Dózsa György útnál lévő 79-es trolimegállóról írt levelet, és a héten örömmel tapasztaltam, hogy az említett baki (nincs cetli a megálló helyének megváltoztatásáról) megszűnt! Nem tudom, hogy ez a blognak köszönhető-e, vagy valaki a BKV-nél is észrevette, minden esetre cselekedtek, és ezért jár a dícséret!

További jó BKV-zást: halalosiram
16 Tovább

Majd észreveszik, és sétálnak

Mondhatta magában a kedves BKV dolgozó, mikor úgy döntött, hogy nem tájékoztatja az utasokat, hogy a 79-es troli egyik megállóját megszüntetik. Alant az utas levele olvasható.
Kedves BKV figyelő!

Mivel minden nap több órát utazom bkv járművekkel, tapasztaltam már néhány érdekes dolgot..Eddig nem írtam meg, de ez úgy éreztem, hogy már sok. Ma(2008. március 7.) gondoltam, hogy a Dózsa György(metróállomás) útnál trolibuszra szállok, mégpedig a 79esre, a Jászai tér irányába..Nem először utaztam így, már évek óta használom ezt a járatot..Felérve az aluljáróból az alábbi látvány fogadott(mellékeltem a képet). Néztem is nagy szemekkel, hisz ilyen esetben legalább egy kis narancssárga cetli szokott figyelmeztetni, hogy menjek előrébb, hátrébb, oldalra, akármerre pár métert, ahol is megáll a troli. Cetlinek se híre, se hamva, időközben pedig a troli is elszáguldott mellettem, így "nagy kedvvel" gyalog mentem a következő megállóig(ami azért jópár méterre van.), és közben eltűnődtem.

Havi bérlettel a zsebemben legalább egy tájékoztatást sem érdemlek meg, ha megszűnik egy megálló?(és megjegyezném, se a buszon, se a honlapon nem találtam erről szóló értesítést.)
22 Tovább

Elkeseredett utas takarítja a trolit

Kedves BKV figyelő!
 
Tegnap a trolin hazafelé tartva a képen látható idős úr leült kettővel előttem. Az ablakon lévő tag-et megsimította (gondolom, hogy nem friss-e pl.), majd elővett egy igen finom csiszolópapírt a táskájából és elkezdte ledörzsölni a művet. A végállomásig két betűvel végzett. Leszálláskor odamentem és megnéztem, gondoltam jól összekarcolta így az ablakot, több kárt okozott, mint hasznot, stb... de nem: teljesen sima volt a felület, még tapintással sem lehetett érezni, hogy ott bizony festékkaparás történt.

Talán ajánlható lenne a BKV-nak a módszer. Vagy a kártya formátumú bérletre áttérés esetén a hátoldalt igen finom smirglivel kérjük bevonni :)
 
mechba
41 Tovább

A becsületjárat

A hétfői Bors örvendeztetett meg bennünket rögtön a hatodik oldalon az alábbi szívmelengető cikkel.



Még egy fotóért és egy kis olvasnivalóért erre tovább >>>
14 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek