Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ököllel ütötte az utas a bliccelőket

Verekedés az éjszakai járaton: ököllel ütött meg többször két bliccelőt az egyik utas a 973-as buszon, kedden hajnalban, miután nem tettek eleget a biztonsági emberek felszólításának, és nem hagyták el a járművet. -Írja az RTL Hírek

A fiatalok fél három körül szálltak fel a buszra a Blaha Lujza téren. Miután többszöri kérésre sem voltak hajlandóak a 400 forintos, helyben váltható jegyet megvenni, az ellenőrök az első ajtó felé kezdték őket tolni. Közölték velük: ha nem szállnak le, akkor a busz sem fog elindulni.

56 Tovább

Graffitisek vertek meg BKV-s biztonságikat

A négy graffitisből hármat elfogtak, a negyedik elkövetőt még keresik a rendőrök. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a négy fiatalember szerdán késő este a Forgách utcai metróállomás bezárása előtt elbújt az állomás területén, majd később lementek az alagútba és több metrókocsit festékkel lefújtak. Az elkövetőket tetten érték a BKV biztonsági őrei, és megkísérelték őket visszatartani.

Ketten együttműködve megadták magukat, egy elkövetőnek azonban sikerült elszaladnia. A negyedik elkövető is menekülni próbált, miközben az őt visszatartani szándékozó biztonsági őrre támadt, és többször ököllel arcon ütötte. Dulakodtak, végül a fiatalembert a biztonsági őrök fogták el és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. A 30 éves fiatalember a dulakodás során megsérült, ezért a mentősök kórházba szállították.

70 Tovább

Megpofozta a turistát az idegbeteg ellenőr

Olvasónk szemtanúja volt annak, hogy a BKV egyik ellenőre üvöltözik, majd megpofoz egy turistát a Ferenciek terén. Az angol srác és barátnője jegyet lyukasztott a 7-esen az ellenőr mégzs cseszekedni kezdett velük. Részletek alant:

Kedves BKV-figyelő!

Szeretném megosztani veletek, hogy minek voltam szemtanúja múlthéten. A Ferenciek terénél lakom. Pénteken délután leugrottam a közeli élelmiszer boltba, hogy ennivalót vegyek magamnak estére. A 7-es buszok megállójába érve láttam, amint egy ellenőr (vékony, körszakállas férfi) egy utassal ordít hangosan, hogy "Fizessé vagy széjjel baszlak!".

216 Tovább

Megint buszsofőrre támadtak

Megtámadtak egy buszsofőrt a főváros XVI. kerületében, az Állás utcában szombaton kora reggel a 31-es buszon. A rendőrség két huszonéves fiatalt előállított.

Pap Judit, a BRFK sajtóügyeletese közlése szerint a BKV járművén randalíroztak a fiatalok, ezért a sofőr megállt a járművel és azt mondta, hogy addig nem indul tovább, amíg a fiatalok így viselkednek. Válaszul a két fiatalember nekilökte a sofőrt a szélvédőnek, amely ennek következtében betört.

A sajtóügyeletes elmondta: a buszsofőrt kórházba szállították, a két fiatalt pedig előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Ellenük közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indítanak eljárást.

(FigyelőNet, MTI)

25 Tovább

Felszakadt az utas szája, letörtek a fogai -megverték a biztonsági őrök

Olvasónkat és barátját a minap azért verték meg a Csömöri HÉV-en a biztonsági őrök, mert egyikük feltette a lábát az ülésre úgy, hogy a táskája a cipője alatt volt, tehát az nem érintkezett a lába az ülés szövet részével. Az utasnak felrepedt a szája, és több foga is letörött. A kiérkező rendőröknek a biztonsági őrök hazudozni kezdtek, ám amikor előkerültek a szemtanúk kiderült az igazság. A XVI. kerületi rendőrkapitányságra érkezett bejelentés az ügyről, már vizsgálják az eset körülményeit. Részletek a levélben:

Kedves BKV Figyelő!

Hallottam már a BKV ügyeletes verőlegényei, a Discrate Securitysok által elkövetett rémtörténetekről, de mindig kicsit szkeptikusan álltam hozzá az ilyen, látszólag kicsit talán túlságosan is egyoldalú esetekhez. Nemrégiben egy barátommal együtt azonban a saját bőrünkön volt alkalmunk megtapasztalni a szóban forgó "rendfenntartó" szervezet diszkrétségét...

256 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek