Olvasónk felesége 2 gyermekével utazott a 81-es trolin. Leszállásnál a babakocsit tette le először (amiben az egyik gyerek volt), majd visszanyúlt a másik -4 és fél éves- fiúért , ám őt már nem tudta leszedni a buszról, mert a vezető becsukta az ajtókat és indulni készült, úgy, hogy a nő keze az ajtók között volt. A buszvezető figyelmetlensége magyarázható a stresszel is, de ilyenkor legalább leszállhatna megnézni, nem történt-e nagy baj:

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Ma reggel (2009. szept. 03.) kb. 8:20-kor feleségem a négy éves és másfél éves fiainkkal babakocsival szállt le a 81-es troliról az Ond Vezér útja megállóban.

A járművezető nem várta meg, hogy befejezze a leszállást és miután levette a babakocsit és nyúlt a nagyobbik gyerek után, hogy lesegítse rácsukta az ajtót a feleségem és a fiam kezére. A feleségem kiabálni kezdett, a gyerek pedig sírni, hogy fáj a keze aminek hallatára a vezető kinyitotta az ajtót. Miután leszállt a fiam, a vezető anélkül, hogy tájékozódott volna az esetleges sérülésről elhajtott és otthagyta a síró gyereket aki a kezét fájlalta.

Követelem, hogy vizsgálják ki az esetet és tájékoztassanak a vizsgálat eredményéről, mert feljelentést fogok tenni foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés címén.

A jármű 8:15 után indult el az Örs Vezér teréről.

Üdvözlettel: E. Péter