Olvasónk, Viki még márciusban szenvedett baleset a 33-as busz Lépcsős utca megállójában. Az utas leszállás közben rosszul lépett, emiatt szalagszakadással korházba került, ahonnan gipsszel a lábán távozott. Az eset érdekessége, hogy a buszvezető valószínűleg az ajtózárás közben nem látta az esetet, emiatt segítségnyújtás nélkül elhagyta a megállót. Olvasónk kártérítését fordult a BKV-hoz, de jegyzőkönyv hiányában nem tudja bizonyítani az esetet:

Kedves BKV-figyelő!

Az eset március 18-án, péntek este történt, amikor a 17:59-kor Október Huszonharmadika utcától induló 33E autóbuszról a Lépcsős utcánál leszállás közben (kb. fél 7-kor) félreléptem, a bokám félre ment. A mögöttem leszálló emberek felsegítettek, de nem maradt ott senki. A buszsofőr sem szállt le, elhajtott, így helyszíni jegyzőkönyv nem készült.

Írtam a BKV-nak leletet, bérletet mellékelve, és közölték, hogy Nekem kell bizonyítani azt hogy ez tényleg megtörtént, egyébként szalagszakadást diagnosztizáltak és 6 hét min a gyógyulás, Ők nem fizetnek, holott a bérletben benne van a baleset biztosítás.

Nem a sofőr hibázott, baleset történt. A buszmegállóból egy kollégiumi társam segített be a Nagytétényi Úti Kollégiumba ahonnan mentővel kórházba vittek. Itt megállapították, hogy szalagszakadásom van és gipszet kapva hazaengedtek.

Kollégiumomban egy ember a buszon volt, és látott, bizonyítja, hogy ott voltam, aki behozott a kollégiumba Ő is elmondja majd mi történt, ha kell valaki, de konkrétan szemtanú még nem jelentkezett.


A BKV levele:

Tisztelt Viktória!

A 2011. március 18-án történt balesetével kapcsolatos utólagos kárigény bejelentését a csatolt mellékletekkel együtt továbbítottuk biztosítónk, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. részére, azonban balesetét helyszíni intézkedés hiányában biztosítónk felé igazolni nem tudjuk.

A kárigény érvényesítéséhez a történteket Önnek kell bizonyítania.

Bizonyítottság esetén a kárügyben a továbbiakban a kárfelvétellel megbízott INVEST Bróker International Kft-nél adnak tájékoztatást.

Címük:1089 Budapest, VIII., Orczy út 34.

Tel.: 461-65-00/24-460 mellék.

Őszintén sajnáljuk az Önnel történteket, és a jövőben balesetmentes közlekedést kívánunk.