Sziasztok!

Ma találtam rá a BKV-s vélemény elmondós blogra, nagyon jó ötletnek tartom :) Nekem  pozitív élményem van (Kökit kivéve), napjában 3 órát töltök BéKáVézással! Rákospalotáról Újpestet érintve, Lőrincig megyek és Kökin (Kőbánya Kispest) szállok fel a 136-os buszra, ami nem kis út!

Általában piros 96, piros 96A, 104 buszokkal járok. Menetrendjük nagyon jó, sűrűn járnak és hiába sűrű a menetrend megvárják a futó utasokat :) Újpesten az ellenőrök (akik már régóta ismernek látásból) normálisak! Köszönnek, szépen kérnek ha netán nem mutatnak bérletet vagy ,jegyet, elköszönnek, sőt még a biztiőrből átképzett ellenőrök is normálisak!

A metróval sincs gond , sűrűn jár bár néha a hajléktalan "utazókat" kell kiiktatni a szerelvényekről, itt egy negatívumot említenék: van egy kisgyermekkel kolduló asszony , aki gyakran utazik metróval tapasztalhatja, hogy végigjárja az egész sor szerelvényt. Ja igen tiltják..De miért tiltják ha nem tesznek ellene?

Kökire érve az ember lányát no meg fiát is elkapja az undor mihelyt kilép a metró területéről. Hajléktalanok hada, büdös, mocskos, undorító látvány. Volt idő amikor harcba szálltak ez ellen de nem bírták sokáig, kérdem én miért lett ennek vége?

Végül a 136-os busz: 1x-2x rám csukták az ajtót, de volt, hogy becsukta de kinyitottam és úgy utazott egészen az Üllői úti kanyarig, és mindez úgy történt,hogy ott álltam, dohányoztam, kidobtam a csikket a kicsit messzebb levő kukába ( legközelebb ne tegyem meg?? :D ), visszamentem és rám csukta az ajtót.. én meg megnyomtam az ajtónyitó gombot és felszálltam :D ) Rövid történetem erről szólt, lehet csinálok egy BKV-s csajos blogot :D Fehér szoknyában BéKávézni címmel akár :P

Üdv: Petra