Meztelen férfi riogatta az utasokat a budapesti Nagykörúton közlekedő 4-es villamoson – számolt be a Hír24 egyik olvasója. Az eset még hétfő délután történt, a Corvin negyed és a Boráros tér megállók között.

A Hír24 beszámolója szerint a férfi, miután felszállt a járműre, egy ideig mereven bámulta a padlót, majd az utasok döbbent tekintetétől kísérve hirtelen megszabadult a ruháitól és pucéran kezdett szaladgálni a járművön. Ezt követően a földre vetette magát, egy darabig egy helyben feküdt, utána felállt, felöltözött és tovább nézte a padlót.

Itt azonban még nem ért véget az ámokfutás, mert az egész cselekménysor megismétlődött. A pucér férfit végül a vezető távolította el a villamosról és utánahajította a levetett ruhákat is – írta a lap egy olvasója.

A BKV Zrt. megerősítette, hogy egy „zavarodott ember” valóban problémát okozott a 4-es villamoson, bár szerintük a Széll Kálmán tér felé közlekedő szerelvényen történt az incidens. A járművezetőt a Corvin negyed előtt tájékoztatták az utasok. „A megállást követően a járművezető az utastérben végighaladva találkozott a hiányos öltözetű férfival, aki a megállóhelyen leszállt a villamosról” – tájékoztatott a BKV. Az eset jelentős forgalmi zavart nem okozott – tették hozzá.