Mariann lányának a zsebéből kicsúszott a mobiltelefon a 34-es buszon, és ezt csak később vette észre. Egy barátnője telefonjáról megcsörgette a számot, és meglepetésére a buszvezető szólt bele, akitől később visszakapta a készüléket. Jó látni, hogy ilyen rendes emberek is vannak még:

Kedves BKV-figyelő!

17 éves lányom minden második héten iskolába megy, cukrászatot tanulni. Békásmegyeren lakunk, az Ecseri útra kell mennie, ezért a legrövidebb út 34-es busszal átmenni az Árpád híd másik oldalára, majd metróra szállni. Mint minden tini lány, ő is telefonál buszon, utcán, metrón, szóval mindenhol.

A 34-es buszon is használta a mobilját, majd betette a kabátja zsebébe. Onnan természetesen kiesett az ülésre, ahol ült. Árpád híd pesti oldalán leszállt, majd indult a metróhoz, és kereste a telefonját, amit nem talált. Barátnője készülékéről megcsörgette a sajátját, és csodálkozva hallotta, hogy valaki beleszól a vonal másik végén. Kiderült, hogy a busz sofőrje megtalálta a telefont. Lányom rohanva indult vissza a buszhoz, végig vonalban maradva a sofőrrel, aki megjegyezte, hogy már indulnia kellene, de siessen, megvárja!

Így a telefon K. Mihály buszsofőrnek köszönhetően megkerült, lányom nagy örömére.

Köszönettel: F. Mariann