Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lerúgták a villamosról az utast a biztonsági őrök - Videó

"A probléma az volt, hogy a gyerek fel sem jutott a villamosra mert kidobták. Normális volt, jegye is volt átszállos és érvényes, csak nemengedtek meg hogy kilyukassza. Bevolt rugva de nem vandálkodott" -olvasható a videót készítő srác kommentárja a YouTube-on.

383 Tovább

Végignézték a biztonsági őrök, ahogy megverik a megállóban álló utast

Olvasónkat a Széll Kálmán téren 5-6 biztonsági őr szeme láttára verték meg, ahogy ő fogalmaz "sutyerákok", amiért nem adott nekik cigit. Több erős ütést is kapott az arcára, erősen vérzett, a szeme környéke mindkét oldalon feldagadt. Olvasónk nem érti, hogy miért vannak a BKV területén biztonsági őrök, ha épp akkor nem csinálnak semmit, amikor kellene:

Tisztelt BKV figyelő!

Nem tudom mennyire tartozik a honlap témájához az a kis történet, amit most leírok, de szívesen megosztom:

Egy fiatal srác vagyok, aki tegnap (2011.aug.1.) a Deák térről éjfél után kicsivel a fejébe vette, hogy pár lány ismerőse és 2 fiú haverja társaságában elindul haza. Namost ennek okán emelkedett hangulatunknak köszönhetően úgy döntöttünk, lesétálunk a Lánchíd budai hídfőjéhez, hiszen nem volt se hideg, se eső, kifejezetten szép idő volt az idei nyár eddigi teljesítményéhez képest. A séta megtörtént, vígan hahotáztunk, majd megérkeztünk az ottani buszmegállóhoz, ahonnan a 990 es éjszakai járattal folytattunk utunkat a Moszkva -akarom mondani Széll Kálmán- térre, mert onnan juthattunk volna haza a jó öreg 956-os busszal. Ezzel idáig nincs is semmi gond, a tervünk valóra vált, eljutottunk az előbb említett placcra.

Csakhogy itt kezdődött mindaz, ami miatt most írok:

85 Tovább

Nemiszervét mutogatta és nő utast molesztált, megverték

7-es buszon utazó szatírról és péniszét mutogató hajléktalanról már írtunk, de a helyzet sajnos változatlan. Olvasónk kedden egy koszos, hajléktalan kinézetű pasassal találkozott a 7E buszon, aki a busz végében előkapta a "cerkáját" és a lányokhoz dörgölte azt. Szerencsére akadt egy srác a buszon, aki Kelenföld Városközpontnál lerángatta emberünket a buszról, és jól megverte. Olvasónk beszámolója és jó tanácsai alant:

Tisztelt BKV-figyelő!

Rendszeresen utazom a 7-es és 173-as busz vonalán a Kelenföld Városközpont - Keleti pályaudvar szakaszon. Mint tudjuk, ezen a járatcsoporton a nap bármely szakában képes akkora tömeg összegyűlni, hogy moccanni sem lehet. Ez remek lehetőséget biztosít a beteg, perverz embereknek titkos vágyaik feltűnésmentes kielégítésére.

A gyors 7-es már két alkalommal is találkoztam egy 40 év körüli, jólszituált férfival, akinek kedvenc elfoglaltsága szó szerint rátapadni minden nőnemű lényre. Ha óriási a tömeg, hiába szólnak rá, "sajnos" nem tud arrébb menni, erővel nyomja a kiszemelt áldozatát, akiket próbál sarokba szorítani (pl. középen, a "forgóban" vagy leghátul), nehogy el tudjon menekülni. Ha egy nagyforgalmú csomópont után csökken a zsúfoltság, nem zavartatja magát, folytatja ott, ahol abbahagyta.

116 Tovább

Megrugdoshatja a bliccelő utasokat az ellenőr?

Bár a levélből ez egyértelműen nem derül ki, valószínűleg bliccelt az a két tizenéves lány, akikre ellenőrök támadták rá a 28-as villamos megállójában. A lányok épp leszálltak, amikor az ellenőrök odaléptek hozzájuk, és kérték tőlük a bérletet, de azt nem mutatták fel. A megállóban lökdösték őket, majd egyiküket meg is rúgták.

Kérdés: Ha a lányok az utazási feltételek szerint kizárják magukat az utazásból, szerintetek az ellenőr a megállóban még lökdösheti, rugdoshatja őket?

Tisztelt BKV Zrt.!

A mai napon 17:00 és 18:00 óra között a 28-as villamoson utazott a Testvérem és a barátnője Kőbánya alsó vasútállomás felé. A villamoson odament hozzájuk két ellenőr és kérték a bérletüket. Épp leszállni készültek, amikor is bekerítették őket, és velük együtt elhagyták a villamost. Majd a megállóban a testvérem barátnője el tudott menekülni, még húgomat bekerítették és környékkel elkezdték lökdösni. A barátnője észrevette ezt és visszafutott, hogy segítsen neki. Mikor elkapta a húgom karját, hogy el tudja húzni magával az egyik ellenőr belerúgott, majd trágár szavakkal illette.

220 Tovább

Két ellenőrt is megtámadtak kedden

Egyiküket a ráckevei Héven, a másikat egy buszmegállóban támadták meg. Mindketten kórházba kerültek, egyikük agyrázkódást kapott.

Az egyik ellenőrt kedden egy 19-20 éves fiatalember támadta meg. Bliccelt és lebukott. Leszálltak a buszról, amikor az utas megpróbálta elvenni azt papírt, amit előzőleg aláírt. Ekkor a fiatalember megrúgta, megütötte az ellenőrt, majd elmenekült - a BKV-snak senki sem segített. Az ellenőr kórházba került, de már kiengedték.

A másik helyszínen, Szigetcsépen a HÉV már bennállt a megállóban, amikor az egyik kiabáló utast a kalauz felszólította, hogy szálljon le. A férfi erre többször arcon ütötte, majd besétált a közeli kocsmába, ahonnan végül elvezették a rendőrök. Az ellenőr azóta is kórházban van agyrázkódással.

A BKV szerint az ilyen támadásokat csak egy úgy lehetne megelőzni, hogy a járművekre kamerás megfigyelő rendszert telepítenek, aminek visszatartó ereje lenne. A cég adatai szerint tavaly egész évben 67-szer támadtak a dolgozóikra, idén 10 hónap alatt már 76 alkalommal.

(FH - Hírszerző)

99 Tovább

BKV-figyelő

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek